Kokous 5.10.2009

10.00-12.00. Exactum C130. Läsnä:

1. Kokouksen avaus ja järjestäytyminen

2. Asiakastapaamisen havaintojen purkaminen

Asiakas vaikutti ryhmän mukaan pitävän käliprotosta - erityisesti pikavalinnoista. Myös oman sijainnin kartoittaminen tekstillä (ilman GPS:ää) hyvä juttu.

Mikko kommentoi, että asiakas piti tulevaisuuden suunnittelemista (ajan/päivämäärän määrittäminen) hyvänä ominaisuutena. Esim. pikavalinta>"huomenna".

Asiakkaan toiveet jatkokehityksestä: ontologian selvittämistä, personointi (profiilin tallentaminen), sää, tulevaisuuden suunnittelu.

Asiakkaan tuli toimittaa mm. ontologiaan ja personointiin liittyvät dokumentit ma 5.10. Simon muistuttaa asiakasta jos tämä ei näitä ole lähettänyt.

3. Pyrähdyksen tehtävien jakaminen

Jokaiseen tehtävään on jaossa 4 nakkia. Jokainen huolehtii itse tehtävien jakamisesta osiin niin, että kukin tehtävän osa vie enintään 2 nakkia. Torstain tapaamisessa tarkistetaan, että kaikki ovat pilkkoneet työtehtävänsä pienempiin osiin. Viimeistään seuraavassa maanantaikokouksessa katsotaan mitä kukin on tehnyt - tämän jälkeen mietitään mitä on mahdollista toteuttaa.

Atte pohtii myös käyttöliittymän kehittämistä (välilehti ominaisuus).

Tia muisuttaa että käsitteistöä ja sanastoa kannattaa koko ajan täydentää.

4. Projektin tila projektiryhmän näkökulmasta

Mikko miettii onko kaikille selvää mihin työssä pyritään. Viimeistään seuraavan sprintin aikana voisi pitää kokouksen, jossa ryhmän jäsenet vaihtavat näkemyksiä ja asioita käydään perusteellisesti läpi.

5. Muut esille tulevat asiat

Atte kertoo javascriptin testaamisen vaikeudesta. Jslink kirjasto on hyvä koodin tarkastamiseen - Atte aikoo virittää automaattisen testerin. Hyvä pohja viralliselle testaukselle. Atte (ja ryhmä) päättävät, että Atte toimii projektin virallisena testausvastaavana.

Tia muistutti että tavoitteena on automaattitestaus.

6. Kokouksen päättäminen

Kokous päättyi 10:28.