Kokous 28.9.2009

10.00-12.00. Exactum C130. Läsnä:

Päätökset

Tehtävät

1. Kokouksen avaus ja järjestäytyminen

2. Tehtävien seuranta

Todettiin, että sanaston täydentäminen ja vahvuuksien kartoitus on jäänyt osalta ryhmästä tekemättä. Tehtävä siis myöhässä.

Kälin paperiproto valmis. Atte koodaa - keskiviikkona valmis.

Mikko ja Patrik sopivat keskenään Mikon "päivittämisen ajantasalle".

Tia kommentoi, että tehtävät tulisi jakaa tasaisesti kullekin henkilölle ja muistutti, että yksi työtehtävä saa viedä enintään 2 nakkia. Tähän asti tehtyjen nakkien aika-arviot menneet Aten mielestä hyvin kohdalleen.

3. Kokous 1.10

Torstain kokous pidetään luokassa C130 klo 12:00-14:00.

4. Ideointitilaisuuden määrittely

Ke 30.9.2009 Helsingin Olutkellari klo 19. Asiat: sovelluksen työnimi

5. Muut esille tulevat asiat

Ohtumetricsista puuttuu vielä muutamien henkilöiden merkinnät. Atte laittanut wikiin valmiin ohtumetrics pohjan.

Melissa otti esiin asian, että asiakkaan kanssa voisi keskustella mitä hän tarkoitti personoinnilla. Onko kyseinen toiminto priorisoitu korkealle? Entäpä asiakkaan lupaama gradu tietojenkeruuseen liittyen. Onko Patrik lähettänyt viime asiakastapaamisen pöytäkirjan asiakkaalle?

Todettiin, että pöytäkirjojen ei tarvitse olla pitkiä. Muutamalla sanalla kerrotaan mitä kyseisessä kohdassa käsiteltiin.

Tia kommentoi, että ohjelmakoodi täytyy muistaa dokumentoida hyvin. Ryhmä päätti, että koodin kommentointikielenä toimii englanti.

Ryhmä oli sitä mieltä, että kunkin pyrähdyksen puheenjohtaja (sekä projektisihteeri) ovat vastuussa projektilaisten tehtävien aikaansaamisesta. Siis jos joku ei tee tehtäviään, täytyy häntä muistuttaa asiasta.

6. Kokouksen päättäminen

Kokous päättyi 10:59.